fredag 27 januari 2012

Du hade en dröm, den var att få skriva en bok om ditt liv. Jag ska försöka att göra det du idag inte kan. Ingen bok men en blogg till dig. Jag skriver utefter mina minnen och det du själv hann skriva. Mamma hjälper också till.

Du fattas oss <3

Madelene "Madde" Lundgren
Nu sover du i ro, min älskade lilla syster....



4 kommentarer:

  1. Hej
    Fick tips om den här bloggen från en av dina vänner som kommenterade på min blogg.
    Jag lärde känna Madde genom hennes blogg och under de tre år det varade lärde jag känna en helt otrolig kvinna.
    Aldrig någonsin har någon berört mig med sin historia som Madde gjorde. Jag fick aldrig riktig kläm om hennes familj men förstod att allt inte stod helt rätt till. Förste efter hennes död fick jag reda på att hon hade systrar och en bror. Självklart har jag inte att göra med varför eller vems fel det var att familjen aldrig diskuterades.

    Madde betydde mycket för mig fast vi aldrig träffades i verkligheten. Ska sanningen fram så är jag så fruktansvärt ledsen att jag aldrig fick chansen att träffa henne. Det stör mig något otroligt. Jag tänkte att det inte var så bråttom. Jag kan ju alltid träffa henne någon annan dag. Nu är det en annan dag och det är för sent.
    Hennes otroligt positiva inställning och livsglädje var enorm. Hon ville ju skriva en bok om sina erfarenheter och på det sätt hon skrev på bloggen hade hon alla förutsättningar att lyckas.
    Flera gånger har jag tänkt att materialet på hennes blogg skulle kunna omsättas till en bok.

    Det känns tomt utan Madde. Jag tyckte det var kul att läsa hennes inlägg även om de inte alltid var något som direkt betydde något.
    Alla jag träffat som kände henne säger att hon var en otroligt vänlig och varm person.

    Jag saknar henne men tittar på Mot alla odds som hon var så stolt över. Det gör ont men det är skönt att se henne skratta och le.

    SvaraRadera
  2. Hej Petter!

    Tack för din kommentar. Hon var otrolig. Synd att du inte hann träffa henne. Du ser en del av hur hon var i serien. Men så känner jag inte henne. När vi växte upp och till för 4 år sedan var hon en helt annan person. Jag ser inte på den. Jag hoppas att med tiden att du ska förstå vilka som är hennes familj, biologiska. Allt är tragiskt och jag saknar det vi hade.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej.

      Om du vill får du gärna maila mig och berätta vad det var som förändrade henne till det bättre eller sämre. Jag vill lära känna henne mer.
      För mig var hon ju en så otrolig människa som jag inte kan tro skulle vilja någon annan människa något illa. En människa jag så gärna velat träffa.
      Ingen främmande människa har någon gång tidigare berört mig som Madde gjorde. Hon berättade mycket men tydligen fanns det en hel del hon aldrig berättade.
      Hör gärna av dig om du vill. Jag vill någon gång besöka hennes grav så låt mig gärna få veta vad hon är begravd.

      Otroligt vad jag saknar henne. Hoppas ni mår bra och kan leva på de fina minnena ni har.

      Radera
  3. Hej igen!
    Har tyvärr inte din mail. Men du kan söka på Facebook (om du har det?) efter "i mitt hjärta lever du kvar och där förblir du levande" det är min sida oxå. Lättare att skicka pm än att allt blir synligt för alla :)
    Kram

    SvaraRadera