torsdag 2 februari 2012

Jag glömmer aldrig..

när du, jag och kusin Linda badade i poolen. Du låg bakom oss och plaskade, rätt var det var så började du låta: tuff tuff tuff. Linda och jag tittade på dig och såg att du lekte med något. Vi tittade närmre och så fick vi se att det var en brun korv du körde. Vi flög upp och skrek: vad du är äcklig, Madde! Haha, några år efter när vi alla blivit äldre så skrattade vi så åt minnet och dig. Du kom alltid med överraskningar, du gjorde som du ville.

3 kommentarer:

  1. Jag ler fortfarande när jag tänker på denna händelse… Vi har många fina minnen ihop, vi tre… Har farmor/mormor kvar de foton som förevigade detta? Vad fint av dig att starta denna blogg. Kramar på dig och faster.

    SvaraRadera
  2. Nemen hej :)
    Har du hittat hit? Vad roligt. Ja, gud jag glömmer det aldrig. Ja, det har mormor/farmor. Tack, det värmer. En del i sorgeprocessen för mig. Hon helar oss med detta. Kram tillbaka till dig från oss..

    SvaraRadera
  3. Mickan, ett sånt minne har jag också av Madde! Jag hälsade på i Gamlis o vi badade. Rätt vad det vet, var det bara Madde o en stor korv kvar i poolen *S*

    SvaraRadera